Aardappelgerechten, Eiergerechten, Hoofdgerechten vegetarisch, w32
Boerenomelet met bieslook en spruitgroente
Ingrediënten boerenomelet met bieslook
voor 2 personen
400 gr aardappelen
1 uien
3 eieren
100 ml melk
2 handen vol bieslook
Bakje spruitgroente
Peper
Zout
Bereiding van de boerenomelet met bieslook
1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen tot ze bijna gaar zijn.
2. Snijd de uien in halve ringen en bak deze tot ze glazig zijn.
3. Voeg nu de aardappelen bij de uien en bak ze op een hoog vuur mooi bruin.
4. Klop de eieren los, met de melk en de helft van de bieslook. Voeg peper en zout toe.
5. Als de aardappelen mooi bruin zijn, verdeel je het eiermengsel erover.
6. Laat het garen op een lage temperatuur.
7. Leg de spruiten op het bord, schep daarop de aardappelen en op en strooi de rest van de bieslook erover.
Eet smakelijk 🙂