Hoofdgerechten vegetarisch, Kaas, Pasta
Kaas tortellini met romige saus
Ingrediënten kaas tortellini met romige saus
Voor 2 personen
Vega kaas tortellini La Bio Idea of vegan Wilmersburger tortellini
1 dikke ui
Stukje verse gember ca. 0.5 cm
2 el roomkaas
Water
1 tltje dragon
Peterselie
Vers gemalen zwarte peper
Tip
Heb je nog een restje van de maaltijdsoep? ❯ Gebruik dat als basis van je saus.
Maak er een frisse salade bij.
Bereiding van de kaas tortellini met romige saus
1. Als eerste breng je water aan de kook voor de kaastortellini. Kook de kaastortellini volgens de gebruiksaanwijzing klaar.
2. Daarna schil, was en snipper de ui.
3. Laat een steelpan heet worden en verhit de olie. Zet de warmtebron lager en bak de ui glazig.
4. Terwijl dat opstaat, doe je hetzelfde met de gember; schillen en fijnhakken. Voeg dat daarna bij de ui evenals de peper en dragon.
5. Wanneer de uisnippers glazig zijn, roer je de roomkaas erdoor en beetje bij beetje het water tot een dikke saus. Laat de saus wat indikken.
6. Intussen was je de peterselie en sla het droog. Nadat je dat gedaan hebt, hak je het fijn en door de saus.
7. Als laatste giet je de tortellini af en giet de saus erover.
Eet smakelijk 🙂