Eiergerechten, Hoofdgerechten vegetarisch, Kaas, Pasta, w31
Pasta spinazie met roma sla en ei
Ingrediënten pasta spinazie met roma sla en ei
Voor 2 personen
Fusilli
4 handen spinazie
2 mini roma sla
2 uitjes
2 knoflook teentjes
2 el roomkaas
2 eieren
2 el zon gedroogde tomaten
2 el olijfolie
Zout, peper en gedroogde chilipeper
Bereiding pasta spinazie met roma sla en ei
1. Als eerste zet je de eieren op en kook je de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing van het pak.
2. Vervolgens schil, was en snipper je de uitjes en knoflook en bak deze in de olie mooi bruin.
3. Was intussen de spinazie en roerbak die mee.
4. Snijd het onderkant van de sla, haal de blaadjes uit elkaar en spoel ze af.
5. Dan snijd je de gedroogde tomaten in reepjes.
6. Zet de warmtebron zacht en voeg nu de roomkaas toe aan de spinazie uitjes en maak hiervan een saus.
7. Breng op smaak met zout, peper en de chili.
8. Vervolgens voeg je de spinazie, wat sla en fusilli toe aan de saus en roer het geheel voorzichtig door. Laat nog even zachtjes door bakken.
9. Maak intussen wat salade.
10. Pak een kom en schep de pasta op.
11. Halveer de eieren en leg ze erbij.
Eet smakelijk 🙂