Bijgerecht, Brunch, Hapje, Lunchgerecht, Marije, Veganistisch
Snelle Veggie Pizza
Ingrediënten Snelle Veggie Pizza
Kant-en-klare biologische pizzabodems (van bv Odin, per 2 verpakt)
Pastasaus tomaat (390gr biologische pastasaus bassilicum AH)
Cherrytomaatjes
Paprika
Rode ui
Rucola
Bereiding Snelle Veggie Pizza
1. Verwarm de oven voor op 200C.
2. Snij de paprika, cherrytomaatjes en rode ui klein.
3. Bestrijk de pastasaus m.b.v. een lepel over de pizzabodems.
4. Verdeel de gesneden groentjes over de pizza’s en schuif de bodems de oven in.
5. Haal de pizza’s na ongeveer 15 min. uit de oven doe er nog wat rucola op.
Buon Appetito!
Tips:
- Eet overgebleven pizza-punten de volgende de dag (koud) als lunch met een lekker frisse salade.
- Ons lokaal groene winkeltje verkoopt Tofutti Creamy Smooth – Mozzarella Style, een vegan kaasvervanger en hemels voor op de pizza.
Marije van der Heijden
35 jaar, moeder van 2 en veganist sinds 2014.
Omdat een veganistische leefwijze dé manier is, als het gaat om belangrijke zaken als;
*Dierenwelzijn *Milieu *Wereld voedselverdeling *Natuur *Gezondheid.
Marije laat zien dat veganistisch eten heel lekker en vooral ook heel gewoon kan zijn.