Granen, Hoofdgerechten vegetarisch, Marije, Veganistisch
Taco Bowl
Ingrediënten Taco Bowl
voor 2 personen
Olijfolie
Ui
2 teentjes knoflook
1 tomaat
1 potje bruine bonen
125 gr spinazie
80 gr ongekookte quinoa
120 ml tuinkruidenbouillon
1 tl komijn
Snufje zout
Bereiding Taco Bowl
1. Snij de tomaat, ui en knoflook klein. Verhit een beetje olie in een koekenpan en sauteer de ui en voeg de knoflook toe.
2. Voeg daarna ook de tomaat een komijn toe en bak kort mee.
3. Giet vervolgens de groentebouillon erbij, breng aan de kook en snij ondertussen de spinazie in reepjes.
4. Voeg de spinazie handje voor handje toe zodra de bouillon kookt en roer goed door.
5. Breng in een ander pannetje nog 150ml bouillon aan de kook met de quinoa.
6. Zodra de quinoa gaar is voeg je alles samen in een schaal en vul er de taco’s mee of eet het zo uit een kommetje.
Buen Provecho!
Marije van der Heijden
35 jaar, moeder van 2 en veganist sinds 2014.
Omdat een veganistische leefwijze dé manier is, als het gaat om belangrijke zaken als;
*Dierenwelzijn *Milieu *Wereld voedselverdeling *Natuur *Gezondheid.
Marije laat zien dat veganistisch eten heel lekker en vooral ook heel gewoon kan zijn.